top of page

masjidullah-102917 Group

Public·371 members

Robert Ford
Robert Ford

Jak działa mobilny serwis z dużym katalogiem?

Ostatnio trafiłem na mobilne serwisy, które oferują bardzo rozbudowane katalogi i działają w technologii PWA. Jednym z przykładów jest

dlatego zacząłem się zastanawiać, jak takie rozwiązania sprawdzają się na co dzień, szczególnie pod względem szybkości, stabilności i wygody obsługi na telefonie. Duża liczba dostępnych pozycji może być zaletą, ale bez dobrych filtrów i przejrzystego menu łatwo się w tym pogubić. Czy ktoś korzystał z podobnej platformy i może powiedzieć, czy PWA rzeczywiście ułatwia obsługę bez instalowania dodatkowego programu?

15 Views
Lili Depp
Lili Depp
Jul 24

Miałem okazję sprawdzić głównie pod kątem działania na telefonie. Serwis korzysta z technologii PWA, więc nie wymaga instalowania dodatkowego programu i można otworzyć go bezpośrednio w przeglądarce. Przy dużej liczbie dostępnych pozycji ważne są przede wszystkim przejrzyste kategorie, filtry i szybkość ładowania. Zwróciłem też uwagę na sekcję płatności oraz dostępne metody, w tym PlayId i USDT. Na moim telefonie strona działała stabilnie, choć podobne doświadczenia mogą zależeć od urządzenia, przeglądarki i jakości połączenia.

ABOUT US

Masjidullah Incorporated is an organization where we promote faith, community and family with the guidance provided by Al-Islam in accordance with the clear dictates of the Holy Qur'an and the Sunnah of Prophet Muhammad (Peace and blessings be upon him).  Please explore our website and find out how we can serve you!  Any questions or inquiries can be sent to inquiries@masjidullah.org

ADDRESS

Office: 215-621-7800

Fax: 215-621-7880

7401 Limekiln Pike

Philadelphia, PA 19138

inquiries@masjidullah.org

SUBSCRIBE FOR EMAILS

© 2017 Masjidullah.

bottom of page