Jak działa mobilny serwis z dużym katalogiem?
Ostatnio trafiłem na mobilne serwisy, które oferują bardzo rozbudowane katalogi i działają w technologii PWA. Jednym z przykładów jest
dlatego zacząłem się zastanawiać, jak takie rozwiązania sprawdzają się na co dzień, szczególnie pod względem szybkości, stabilności i wygody obsługi na telefonie. Duża liczba dostępnych pozycji może być zaletą, ale bez dobrych filtrów i przejrzystego menu łatwo się w tym pogubić. Czy ktoś korzystał z podobnej platformy i może powiedzieć, czy PWA rzeczywiście ułatwia obsługę bez instalowania dodatkowego programu?
15 Views

Miałem okazję sprawdzić głównie pod kątem działania na telefonie. Serwis korzysta z technologii PWA, więc nie wymaga instalowania dodatkowego programu i można otworzyć go bezpośrednio w przeglądarce. Przy dużej liczbie dostępnych pozycji ważne są przede wszystkim przejrzyste kategorie, filtry i szybkość ładowania. Zwróciłem też uwagę na sekcję płatności oraz dostępne metody, w tym PlayId i USDT. Na moim telefonie strona działała stabilnie, choć podobne doświadczenia mogą zależeć od urządzenia, przeglądarki i jakości połączenia.